Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Mai multe informatii AICI
Grasime de rata, Ramajo, 460g
Graisse de canard, un element esential
Graisse de canard este facuta din grasime de rata si sare. A se pastra intr-un loc racoros si ferit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza o luna la frigider. Graisse de canard se foloseste pentru a imbunatati gustul preparatelor dvs., de exemplu, legumele sotate sau supele. Perfecta pentru gatit, rumenit si confiat, ea subliniaza aroma tuturor preparatelor. Multe feluri de mancare folosesc graisse de canard; de fapt, pentru a face un confit de rata, aveti nevoie in mod necesar de graisse de canard. Graisse de canard, o grasime buna Credeti ca graisse de canard nu este buna pentru sanatate? Gresiti, deoarece grasimea de rata are numeroase beneficii. Ea mentine celulele sanatoase, este o sursa de energie si previne riscurile cardiovasculare... Contrar ideilor preconcepute, nu toate grasimile sunt rele pentru sanatate; exista chiar si grasimi bune, precum graisse de canard. Nu este doar o grasime, este o grasime buna! Ca toate placerile, trebuie consumata cu moderatie. Cum se foloseste graisse de canard? In bucatarie, graisse de canard va servi ca sursa de grasime, exact ca untul sau uleiul. In plus, adauga gust preparatelor dvs. De asemenea, nu se inegreste in timpul gatitului! Pentru a o folosi, luati cantitatea necesara si incalziti-o; graisse de canard se va topi si va deveni lichida. Va recomandam sa o incalziti la foc mediu si sa evitati, la fel ca uleiul sau untul, contactul cu apa, care poate provoca stropi. Puteti folosi graisse de canard in numeroase retete: - Pentru a confia carnea de rata - Pentru cartofi la tigaie - Pentru a gati ciuperci precum hribii