Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Mai multe informatii AICI
Cassoulet cu rata confiata si fasole din Tarbes, Ramajo, 1400g
Un cassoulet cu confit de rata, pe baza de fasole tarbais?
Poate cunoasteti cassoulet-ul cu confit de rata. Dar l-ati gustat vreodata pe baza de fasole tarbais? Aceasta fasole provine dintr-o productie locala din comunele din Hautes-Pyrenees, Gers, Haute-Garonne si Pyrenees-Atlantiques.
O reteta regionala de cassoulet
Pe baza de fasole tarbais, cassoulet-ul nostru cu confit de rata urmeaza o reteta artizanala si plina de istorie. Va oferim ocazia sa gustati un fel de mancare cu bucati generoase de confit de rata, carnati, insotite de cele mai bune fasole alba din tara.
Cum se serveste?
Aceasta mancare generoasa este suficienta de una singura! Este foarte completa si nu necesita alte garnituri. Totusi, puteti alege sa va completati meniul cu preparate simple si usoare sub forma de aperitive, branzeturi si chiar deserturi pentru cei cu apetit mare!
Ingrediente: Fasole Tarbais, confit de rata 23%, carnati (carne de porc, vin alb (sulfit), apa, sare, usturoi, condimente), supa gatita (apa, organe de rata confite, ceapa, usturoi, telina, rosii, zahar, condimente), sare, piper.
Greutate: 1400g
Sfat pentru degustare: Se incalzeste foarte incet in cuptor (120°) intr-un vas de lut. Cand partea de deasupra este crocanta, este gata de servit!!