Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Mai multe informatii AICI
Fructe confiate intregi, Cruzilles, 200gr
Fructe Confiate
Arta de bombonare a fructelor se bazeaza pe un proces fizic de osmoza menit sa inlocuiasca treptat apa continuta in mod natural de ele cu zahar. Maestrii cofetari selecteaza fructele pentru subtilitatea aromelor lor, intensitatea culorilor si delicatetea pulpei lor.
In inima Auvergne, din 1880, Cruzilles produce si ofera o gama larga de jeleuri de fructe, fructe confiate, castane confiate si gemuri, folosind know-how-ul pentru a oferi produse de cofetarie de ultima generatie.
Toate produsele utilizate sunt naturale si fara conservanti.
Fructele sunt atent selectionate in prealabil in functie de aroma, dimensiune si culori.
Acestea sunt apoi congelate, ceea ce permite separarea fibrelor, apoi intepate si scufundate in apa clocotita. Acest pas are ca scop spargerea peretelui celular al acestuia din urma, precum si saturarea acestora cu apa. Astfel, fructele au o capacitate optima de absorbtie a zaharului.
Fructele pot fi apoi imersate in bai de sirop de glucoza si zaharoza la 65 ° C. Concentratia de zahar continuta in aceste bai este initial de 50%, apoi va creste treptat pana la 78% la sfarsitul procesului.
In functie de fructe, confectia poate dura intre 7 si 20 de zile.
Fructele confiate oferite sunt fructe nobile (caise, pere, capsuni, pepeni, cirese din valea Rhône, clementine din Corsica, castane din Napoli si Torino din Italia, angelica din Issoire, ananas din Martinica etc.)
Gramaj: 230g
Tara de provenienta a produsului: Franta (Cruzilles)