Branza Frantuzeasca Camembert AOP, 250g

49,00 RON
In stoc
SKU
Branza Frantuzeasca Camembert AOP, 250g

Simbolul bucatariei frantuzesti, Camembert-ul este o branza frantuzeasca, de consistenta moale, cu crusta acoperita de mucegai alb, facuta de obicei din lapte proaspat si ambalata in cutie rotunda din lemn de plop. A aparut in secolul 19 iar legenda spune ca reteta a fost inventata de Marie Christine HAREL nascuta in Crouttes. In urma sfaturilor unui preot originar din regiunea Brie, a imbunatatit reteta pana cand a inventat Camembert -ul.

Recomandari de servire: cu o paine taraneasca, cu cereale dar si cu turta dulce, fie cu fructe confiate sau stafide toamna, cu dulceata (fructe de padure, gem de cidru) sau miere. La Fourchette va sfatuieste sa degustati Camembert-ul dvs cu un vin alb gen Chardonnay.

  • Gramaj: 250g
  • Tara de provenienta:Franta
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account